Bevásárlókosár

Kosár

Rólunk

A Just Pearls csapatának jövőképe világos. Célunk, hogy olyan minőségi termékeket kínáljunk Önöknek, amelyek valóban segítenek.

Többféle gyöngyport kipróbáltunk már, végül kiválasztottuk azt, amellyel a leginkább elégedettek voltunk. Többféle és különböző típusú gyöngypor létezik. A típusok közötti különbség a gyöngyök kiválasztásától és különösen a feldolgozásuk módjától függ. Az igazi gyöngyöket sterilizálják, majd porrá őrlik. Az ultrafinom Just Pearls gyöngyporunk a gyöngyök alacsony hőmérséklet mellett Ultra-fine technológiával történő nagyon apró részecskékre őrlésével jön létre. Ennek köszönhetően gyöngyporunk nagymértékben felszívódik a bőrbe.

Az Önök által kedvelt és bevált gyöngyporunk elsődleges sikerét követően új terméket fejlesztettünk, amelyet a szakértőkkel úgy kevertünk ki, hogy bőrüknek a lehető legjobb és legkiválóbb gondoskodást nyújthassuk.

Ezért a Just Pearls Hidratáló arckrémünkből a gyöngyporon kívül nem hiányozhat az alacsony molekulatömegű hialuronsav, az erős E-vitamin antioxidáns, valamint az SPF15 UV-védőfaktor sem.

Érdekességek a Just Pearls gyöngyporról

Az őrölt gyöngyökből készült por nem újdonság a szépségápolás világában. A bőrre gyakorolt jótékony és regeneráló hatását a nők már az ókori Egyiptomban és Kínában is ismerték és használták.

Bőrének szépségét és fiatalságát Kleopátra egyiptomi királynő vagy Vu császárnő is gyöngyporral tartotta fenn.

A gyöngypor gyógyító képességeit a hagyományos kínai és ajurvédikus gyógyászatban is gyakran használják.

A Just Pearls gyöngypor akár 40% kalciumot tartalmaz természetes formában, ami rendkívül magas érték.

Az összes ásványi anyag közül ugyanis a kalcium a legfontosabb az emberi szervezet számára. Az emberi szervezetben ez az ásványi anyag erősíti a csontokat és a fogakat, de az immunrendszert is, csökkenti a koleszterinszintet, szabályozza a szívműködést, biztosítja a véralvadást, fenntartja a bőr rugalmasságát.

Ezért a szervezetnek a megfelelő működéshez nagy mennyiségű kalciumra van szüksége. Ha nincs belőle elég a szervezetben, az a csontokban, a fogakban és a bőrben lévő tartalékokhoz nyúl. Ezért gyakran a kalciumhiány egyik első jele a száraz bőr, amely elveszíti rugalmasságát és üde megjelenését, lassabban regenerálódik.

Hogyan fejti ki hatását a Just Pearls gyöngypor?

A Just Pearls gyöngypor gyakori használatával bőrének egy fontos ásványi anyagot szolgáltathat, így bőre friss, egészséges és rugalmas lesz. A Just Pearls alkalmazásával a bőr közvetlenül felszívja a szükséges mennyiségű kalciumot.

A Just Pearls gyöngypor egyúttal a zsíros bőrt érintő problémákon is segít. Használatával könnyen és hatékonyan megszünteti a felesleges faggyútermelést és eltávolítja a bőr nem kívánt fényességét.

Ezenkívül a gyöngypor erős gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik, segíti a kötőszövetek gyógyulását, amelyek kollagént termelnek, ami egy további fontos eleme a fiatal és üde bőrnek. Bizonyított, hogy a gyöngypor hosszú távú használata növeli a bőr kollagéntermelését.

A Just Pearls gyöngypor a kalciumon kívül számos aminosavat, nyomelemet és ásványi anyagot, például magnéziumot, vasat, rezet és szelént tartalmaz. Anti-aging és antioxidáns hatású, segít a pattanások elleni küzdelemben. Regeneráló tulajdonságai miatt különösen azoknak ajánlott, akiknek bőre a rendszeres és hosszú ideig tartó, napon vagy hidegben n való tartózkodás során szenved.

A Just Pearls hatásai

• A kollagénképződés támogatása

• A bőrsejtek megújulása

• Ellátja a bőrt a szükséges kalcium mennyiséggel

• Anti-aging hatás – fenntartja a bőr fiatalos megjelenését és rugalmasságát

• Gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatású

• Csökkenti a pattanások, mitesszerek és pórusok megjelenését, megszünteti a faggyútermelést

• Kisimítja a finom ráncokat, üde megjelenést biztosít a bőrnek

• A nap és a hideg által régóta igénybevett bőr regenerálódását biztosítja

Bolt

Fedezze fel a Just Pearls ultrafinom gyöngypor választékunkat, és válassza ki az Önnek megfelelő terméket most.