Bevásárlókosár

Kosár

Hogyan használja a 100% Pure Pearl Powder gyöngyport

Tekintse meg a szöveg alatt található rövid oktatóvideót a használati útmutatóval.

A Just Pearls gyöngyport többféleképpen használhatja. Alkalmazása rendszerint nagyon egyszerű, és csak néhány másodpercet vesz igénybe.

Make-up

A Just Pearls gyöngyport egy egyszerű púderecset segítségével vigye fel az arcára. Ezzel “mineral make-up”-ot hoz létre, amely a nap folyamán felszívja a fölösleges faggyút és megszünteti a bőr nem kívánt fényességét.

A Just Pearls port alvás előtt is alkalmazhatja és hagyhatja, hogy egész éjszaka kifejtse hatását. A gyöngypor alvás közben segít megnyugtatni a bőrt és csökkenti a faggyútermelést.

Nappali krém

Keverje össze a Just Pearls gyöngyport a kedvenc nappali krémével, és használja a szokásos módon minden nap.

Arcmaszk

Just Pearls arcmaszk: Keverje össze a Just Pearls gyöngyport vízzel, mézzel vagy joghurttal, és kenje az emulziót az arcára. Tippjeink az arcmaszk elkészítéséhez:

Keverjen össze 1-2 g Just Pearls gyöngyport (a csomagban található bambuszkeverővel) néhány csepp vízzel.

Keverjen össze 1-2 g Just Pearls gyöngyport egy kanál joghurttal, egy kis mézzel és pár csepp citromlével.

Keverjen össze 1-2 g Just Pearls gyöngyport felvert tojásfehérjével, adjon hozzá egy kis mézet és néhány csepp citromlevet.

Az arcmaszkot 15-20 percig hagyja hatni. Ezt követően öblítse le tiszta vízzel.

Ne használja ezeket az arcmaszkokat, vagy változtassa meg az összetételüket, ha allergiás a tippjeinkben szereplő összetevők bármelyikére. A Just Pearls gyöngypor 100%-ban természetes termék, és nagyon kicsi az esélye annak, hogy a bőre irritációval reagál rá. Ha mégis így történik, hagyja abba a Just Pearls gyöngypor használatát.

Kerülje a termék szembe jutását. Ha a Just Pearls gyöngypor mégis a szemébe kerül, alaposan öblítse ki szemeit tiszta vízzel.

A Just Pearls gyöngypor alkalmazásának összes módját itt nézheti meg a videós útmutatóban:

A gyöngyökről

Hogyan keletkeznek? Mit tartalmaznak? Hogyan használják őket? Íme néhány érdekes tény, amit talán még nem tudott a gyöngyökről.